PTM Engines

Klik op onderstaande afbeeldingen om onze laatste motoren, hydrauliek en powerpack documentatie te downloaden. 

 

PTM Engines

 

Product catalogus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hydrauliek catalogus

 

PTM professional hydrauliek aggregaten

» Lees verder

Pierik Techniek Hydraulic Systems

 

PTM Engines en Pierik Techniek Hydraulic Systems bundelen kennis en (inkoop)kanalen voor de bouw van hoogwaardige hydraulische powerpacks tegen zeer scherpe prijzen.

 

» Lees verder

Onze nieuwe webshop

 

 

✓ Altijd persoonlijk contact met een specialist
✓ In 90 % van de gevallen levering binnen één werkdag
✓ Uitgebreid assortiment
✓ Maatwerkoplossingen
✓ Eigen werkplaats en showroom
✓ Veilig achteraf betalen met AfterPay

» Lees verder

Garantie

Op de PTM motoren wordt een garantie gegeven van 12 maanden. Defecten die het gevolg zijn van ondeskundig gebruik, overbelasting of normale slijtage, vallen niet onder de garantie.

 

Defecten die het gevolg zijn van productie- of materiaalfouten, worden kosteloos verholpen; indien vereist ontvangt u een soortgelijk apparaat. Voorwaarde voor garantie is dat het apparaat in niet gedemonteerde staat en compleet tezamen met aankoopbewijs en garantiekaart wordt overhandigd.

 

Gebruik in geval van aanspraak op garantie uitsluitend de originele verpakking. Alleen dan kunnen wij u een probleemloze en snelle garantieafwikkeling garanderen. Bij technische wijzigingen van de motor vervalt de volledige garantie. De garantie periode gaat in op het moment dat het product wordt gekocht door de eindgebruiker. Het aankoopbewijs van het product geldt als bewijs van de aankoopdatum.

 

 

 

Garantie aanvraag:

Aankoop gegevens